Groepen

LA CHENERAIE is de perfecte plaats voor verenigingen, gepensioneerden, sportclubs, trekkers, fietsers, motards (wij) of de ondernemingsraad die een ontspannen weekendje à la carte wil doorbrengen.


Van april tot juni en de hele maand september zijn groepen bij ons welkom. We werken samen een gedetailleerd programma uit om uw verblijf in LA CHENERAIE optimaal voor te bereiden.


Ter plaatse kunnen mountainbikers, fietsers en wandelaars verschillende routes ontdekken. Reserveer een boottocht vanaf Cahors of Bouziès of een begeleide rondleiding met animatie in Cahors of Saint-Cirq-Lapopie of breng een bezoek aan de wijngaarden in het departement Lot.

Aan het einde van de dag krijgt u uw welverdiende rust en kunt u genieten aan het verwarmde zwembad (vanaf 1 mei) en het zonneterras. Daarna zal Marie uw smaakpapillen in alle eenvoud prikkelen door u haar kookkunst te laten ontdekken op basis van onze streekproducten (foie gras, in eigen vet ingemaakt eendenvlees, cassoulet, enz.).

Voor meer informatie over de verschillende menu's te leren kennen en maak uw keuze, neem dan contact met ons op : +33565 314029.