Camping in de Lot aan de oever van een rivier ideaal om te vissen

Vandaag ga ik vissen in het Lot ! Vis je dromen, vis het lot!

Met meer dan 2000 km beken en rivieren en meer dan 35 meren en vijvers, is onze camping aan de rivier in de Lot de ideale plek voor visliefhebbers. Liefhebbers kunnen hier in een idyllische omgeving hun favoriete activiteit beoefenen en op zoek gaan naar talrijke zoetwatersoorten. Het is mogelijk om op alle soorten te vissen: forel op de Célé en karper, carnivoren zoals snoek of baars in de rivier de Lot. Vissen is een andere manier om het departement Lot te ontdekken en om door de 3 valleien van Vers, de Lot en ook de Dordogne vallei te reizen in de buurt van plaatsen als Rocamadour of Saint-Cirq Lapopie! Het is van essentieel belang om uw viskaart te hebben om te kunnen rechtvaardigen "Ik kan niet, ik ben aan het vissen". Het Lot, het is een bewaakte visplaats!

Zwartbaars - Regenboogforel - Karper - Snoek

De gelabelde parcours van de Lot zijn onderverdeeld in 3 thema's: Ontdekken, Familie en Passie. De ontdekking van het vissen in de Lot wordt verkregen dankzij de gemakkelijke toegang tot de waterloop. Bovendien zijn de vangsten betrekkelijk gemakkelijk door het regelmatig uitzetten van forellen in het voorjaar en op sommige plaatsen in de zomer. Deze ontdekkingstochten vinden plaats op de Bave, de Vers, de beek Saint-Matré, het meer van Surgié en de Célé in Figeac. Het idee is hetzelfde als voor de ontdekking, met toevoeging van activiteiten voor het hele gezin, met spelletjes voor kinderen en toegestaan zwemmen. Cahors heeft dit type parcours maar met een passie label, het biedt nachtkarper, no-kill snoek, familie vissen en 2 handi-vis pontons op de Lot. Er zijn vele visstekken op de Lot maar ook op de Dordogne, bij Mareuil, Lanzac, Lacave en op het Mézel meer bij Vayrac.

De site: www.pechelot.com is volledig vernieuwd en interessanter gemaakt. Het bevat alle video's die in de Lot afdeling zijn gemaakt. Iedereen met een smartphone heeft toegang tot alle voorzieningen en informatie over vissen in de Lot.

Adressen van viskaarten :

Cahors: Quercy pêche, pêche Chasse 46, Gamm Vert Cahors, l'Office de Tourisme du Grand Cahors

In de richting van: de kruidenierswinkel, het restaurant La Truite Dorée, het postkantoor

Ontdek ons aanbod van huurwoningen :

vanaf780 €/ week stacaravan twin prestigeStacaravan Twin Prestige8-10 pers.4 kam.vanaf700 €/ week vakantiehuis le chêne vertVakantiehuis Le Chêne Vert8 pers.3 kam.vanaf660 €/ week stacaravan twin starStacaravan Twin Star8 pers.4 kam.vanaf570 €/ week stacaravan rivieraStacaravan Riviera6 pers.3 kam.vanaf550 €/ week vakantiehuis orchidéeVakantiehuis Orchidée6 pers.2 kam.vanaf490 €/ week stacaravan cordéliaStacaravan Cordélia6 pers.3 kam.vanaf490 €/ week stacaravan hélios pmr voor gehandicaptenStacaravan Hélios PMR4 pers.2 kam.vanaf380 €/ week vakantiehuis gariotteVakantiehuis Gariotte4 pers.2 kam.vanaf480 €/ week vakantiehuis caselleVakantiehuis Caselle3 pers.2 kam.vanaf390 €/ week stacaravan mercureStacaravan Mercure4 pers.2 kam.vanaf360 €/ week stacaravan super vénusStacaravan Super Vénus4 pers.2 kam.vanaf350 €/ week stacaravan cahitaStacaravan Cahita2 pers.1 kam.
De Chêneraie alsof je er bent.
Virtueel bezoek aan de campingvisite drone lot camping la chêneraie
Carte du Lot où se situe le Camping LA CHENERAIE ****
Camping LA CHÊNERAIE
Le Cuzoul 46090 Saint-Géry-Vers
Lot - France
Contacteer ons :Bezoek onze tweede camping :