Sport en Ontspanning

Middenin de camping kunt u terecht voor de nodige waterpret :


Een verwarmd zwembad en een kinderbad. U kunt heerlijk ontspannen op de ligbedden rond het zwembad.


We beginnen de dag sportief met een aantal buikspieroefeningen, een les steppen of voor de echte doorzetters een partijtje voetbal in de straten vlakbij La Chêneraie. Dankzij onze initiatie in het nordic walking hebt u de kans om zowel een nieuwe sport als de regio zelf te ontdekken. Vervolgens gaat het richting zwembad voor een les aquagym voor we eindigen in de bar van La Chêneraie voor een borrel.


De jeugd kan gratis gebruikmaken van het tennisveld en het multisportterrein. De ouderen kunnen deelnemen aan een tennis- of pingpongtoernooi, of een wedstrijdje basketbal of volleybal spelen. En voor de “FERVENTE“ sporters wordt er een petanquetoernooi georganiseerd waar u een heuse beker kunt winnen!


Kleine kinderen (5-12 jaar) kunnen zich volledig uitleven in de leuke, overdekte speeltuin, die elke dag open is van 10 uur tot 20 uur (onder ouderlijk toezicht).

Vlakbij LA CHENERAIE is er een ULM-piste (ultralicht motorluchtvaartuig) en een watersportcentrum (verhuur van boten, waterfietsen en fietsen).


In CABRERET, een dorp op 12 km van de camping, kunt u de speleologie ontdekken, boomklimmen, paintballen, canyoning, klimmen en tal van andere vrijetijdsbestedingen in de volle natuur. Tijd om wat avontuur op te snuiven !